Met het 750-jarig bestaan van Amsterdam in het vooruitzicht, bieden wij Amsterdam 750-directeur Sietse Bakker een podium om de havencommunity te informeren over het jubileumprogramma in 2025. De viering gaat officieel van start op 27 oktober a.s. Aangezien het ontstaan van de haven verband houdt met Amsterdam 750, besteden wij in ons programma in juni op een originele manier aandacht aan dit onderwerp.

Sneak preview
Hetzelfde geldt voor de Amsterdam Maquette, een uniek initiatief in het kader van het 750-jarig bestaan van Amsterdam waarin de haven ook een rol speelt. Op de bijeenkomst geven wij een sneak preview van dit project.

Primeur
De kick-off van Zeehavendagen 2024 grijpen we ook aan om een primeur te lanceren: de nieuwe website van ‘Werken in de haven’. Tegelijkertijd krijg je te horen wat de stand van zaken is van de campagne die dit jaar startte om meer scholieren, studenten en zij-instromers te interesseren voor werken in de haven.

We hopen dat bovenstaande programma je stimuleert om met ons de aftrap in te luiden van de derde editie van Zeehavendagen Amsterdam. Je kunt je aanmelden via de ‘Meld je-aan-knop’.

3 april

Aanvang 16.00 uur

LOCATIE

Passenger Terminal Amsterdam
Piet Heinkade 27
1019 BR Amsterdam

KOSTEN

Geen
Aanmelden niet meer mogelijk.
Deel dit artikel