Programma
Ons leek een ‘proefrit’ de ideale manier om elkaar na alle coronaleed weer eens in levende lijve te ontmoeten. Wij zijn daar hard aan toe en u hopelijk ook! Het initiatief voldoet volledig aan de door het RIVM gestelde 1,5 meter regel. Tijdens de rondgang blijft u lekker in uw auto als u langs de verschillende choco-points rijdt. Tegelijkertijd praten we even bij, kiest u chocolade van Chocolatemakers en draaien wij uw muzikale verzoeknummer.

Gedurende de opening passen wij de beschikbare chocolade traktaties aan op het moment van de dag: ’s morgens serveren wij koffie en thee van ORAM-lid ABOS inclusief brownies en chocolade muffins. ’s Middags staat er koffie, thee met een overheerlijke sandwich op het take-out menu. Gedurende borreltijd serveren wij een non-alcoholische versnapering met een bonbon of bitterbal.

Vanwege de te verwachte drukte in de Drive-thru, verzoeken wij u – als u langskomt – vooraf te kiezen voor een tijdslot:
08.30 – 11.00 Ochtend (Koffiebreak)
11.30 – 14.00 Middag (Lunchbreak)
14.30 – 17.00
Namiddag (Borrel)

Let op! ! Je mag maar één tijdslot boeken! En 1 ticket = 1 voertuig!

Aanmelden
Dit evenement is voor leden en relaties van Amports en ORAM. U kunt zich via de uitnodiging per e-mail aanmelden. Heeft u geen uitnodiging ontvangen? Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar amports@amports.nl

1 april 2021

Aanvang

LOCATIE

The Chocolatemakers

KOSTEN

Aanmelden niet meer mogelijk.
Deel dit artikel