De talkshow host van Op1 ontvangt diverse gasten aan tafel en neemt hen en de kijkers mee op een reis door de havens van Amsterdam. We vliegen over de Noordzee, varen door het hele Noordzeekanaalgebied en brengen in beeld met gesprekken en reportages wat er op dit moment allemaal gaande is in de haven.

Trossen Los! Het alternatieve Havengildediner
De speciale uitzending is getiteld Trossen Los! Het Alternatieve Havengildediner. We treffen elkaar weliswaar niet aan tafel dit jaar, maar we nemen wel delen over uit het reguliere programma van het Havengildediner. Dat begint al bij Jort Kelder, onze presentator van vorig jaar, die dit jaar opnieuw de lead neemt. Maar ook comedian Micha Wertheim, die ons de maat neemt aan de hand van de actualiteit in de haven.

Minister en Havenpenning
Amports handhaaft dit jaar nog een aantal andere tradities die we kennen van het Havengildediner. Zo is in 2020 minister Cora van Nieuwenhuizen te gast in het programma en reikt de havenwethouder de jaarlijkse Havenpenning uit. We sluiten af met een sneak preview van de nieuwe Havenexpositie die op 16 december in Het Scheepvaartmuseum opent.

Link naar de uitzending
Wilt u ook meekijken naar Trossen Los! Het alternatieve Havengildediner? Klik dan hier en ga direct naar de uitzending. 27 november 2020. 16.00 uur LIVE. Trossen Los!


27 november 2020

Aanvang 16.00 uur

LOCATIE

Livestream

KOSTEN

Geen
Aanmelden niet meer mogelijk.
Deel dit artikel