De online bijeenkomst gaat over de realisatie van onder meer een optimale infrastructuur per rail tussen de haven van Amsterdam en het achterland v.v. De urgentie hiervoor neemt toe aangezien in de Europese ‘Green Deal’ is afgesproken dat in 2050 driekwart van het goederenvervoer moet zijn verschoven van de weg naar het spoor of het water. Het webinar is bestemd voor haven- en havengerelateerde bedrijven in het Noordzeekanaalgebied en bestuurders en politici van gemeenten in dit gebied.

Presentatoren Menno van de Valk (Programmamanager Mobiliteit ORAM) en Rob Smit (Manager Spoor, Binnenvaart en Achterland Port of Amsterdam) gaan met diverse partijen in gesprek over de kansen én knelpunten van spoorgoederenvervoer. Daarnaast laten ze aan de hand van interessante bedrijfsreportages zien wat er qua vervoer over spoor al in de havens van Amsterdam gebeurt.

Aanmelden
Kijk en praat mee tijdens het webinar met de experts van ProRail, het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Tata Steel, ORAM en Port of Amsterdam. Vanzelfsprekend is er volop gelegenheid voor het stellen van vragen via de chatbox. Opgeven voor het event kan via bovenstaande knop.

1 juni 2021

Aanvang 10:00 uur

LOCATIE

MS TEAMS

KOSTEN

Geen
Aanmelden niet meer mogelijk.
Deel dit artikel