Adresgegevens
AYOP (Amsterdam IJmuiden Offshore Port)
De Ruyterkade 7
1013 AA Amsterdam
www.ayop.com

Amsterdam IJmuiden Offshore Ports (AYOP) is een actieve vereniging met circa 100 leden. Dit zijn allemaal bedrijven, regionale overheden en kennis- en onderwijsinstellingen die actief zijn in de offshore olie- en gas- en windenergiesector in het Noordzeekanaalgebied.

Decommissioning
De leden hebben een sterke focus op offshore windonderhoud (inclusief kabellogistiek), boorprojecten voor gasexploratie, aanpassingen en onderhoud van werkschepen en platforms, en het demonteren van offshore constructies en schepen. Ook logistieke dienstverleners, HR-bedrijven en facilitaire dienstverleners als cateraars en hotels, zijn bij onze vereniging aangesloten.

Persoonlijk contact
AYOP is een heel persoonlijke vereniging. Het team kent alle leden persoonlijk en onderhoudt veel contact. Zo worden leden met elkaar in contact gebracht als dat de samenwerking en business bevordert. Daarnaast heeft de vereniging warme en intensieve contacten met de lokale overheden waardoor de belangen van de offshore sector in het Noordzeekanaalgebied goed kunnen worden behartigd.