Adresgegevens
Crawford & Company (Nederland) B.V.
Vlierbaan 20
2908 LR CAPELLE AAN DEN IJSSEL
010 45 35535
www.crawco.nl

Crawford & Company is ’s werelds grootste, beursgenoteerde onafhankelijke dienstverlener op het gebied van schade-expertise en claims management services. Crawford beschikt wereldwijd over een uitgebreid netwerk waarbinnen wij relaties in meer dan 70 landen van dienst kunnen zijn. Crawford & Company (Nederland) B.V. werkt vanuit zes vestigingen, te weten Capelle aan den IJssel (hoofdkantoor), Amsterdam, De Meern, Apeldoorn, Drachten en Eindhoven.

Ons Marine & Transportation team is zeer divers van samenstelling, maar is al sinds jaar en dag een bekende en betrouwbare speler op de Nederlandse markt. Het team behandelt alle denkbare soorten schaden die tijdens transport en opslag kunnen ontstaan. Hierbij gaat het zowel om schaden aan ladingen (lading en logistieke aansprakelijkheid) als schaden aan het voer- en vaartuig zelf (casco en techniek).  Bijzondere aandachtsgebieden van dit team zijn:

  • goederenschaden (temperatuurgevoelige goederen zoals vlees, vis, fruit en zuivel, maar ook droge en vloeibare bulkladingen, machines en elektronica)
  • logistieke en vervoerdersaansprakelijkheid
  • nautisch onderzoek/technisch maritieme schaden/pleziervaartuigen
  • land- en werkmaterieel schaden

Onze Marine & Transportation experts maken deel uit van ons internationale netwerk van experts. Waar ook ter wereld de schade optreedt, wij hebben altijd ervaren en gespecialiseerde experts beschikbaar, zodat voor elke schade de juiste expert kan worden ingezet.