Adresgegevens

SAB Detachering
Parallelweg 2
1948 NM Beverwijk
branches: Offshore oil and gas services, Personnel & Education
http://www.sabdetachering.nl

SAB (staat voor: Stichting Centraal Administratie Bureau voor de IJmond en de Zaanstreek) is al 65 jaar actief als detacheringsbureau voor de 24/7 industrie in Noord-Holland. Wij detacheren technici en projectmedewerkers op HBO- en WO-niveau. Denk aan ingenieurs, inkopers, projectleiders en hooggekwalificeerde specialisten voor ontwerp-, productie- en onderhoudsprocessen.

SAB is van oorsprong een stichting, opgericht door een aantal bedrijven, waaronder Hoogovens, nu Tata Steel. We voelen ons dan ook thuis bij Tata Steel. Maar ook bij heel veel andere industriele bedrijven in de regio (oa. Oil & Gas, Chemie, havengerelateerd)

Onze recruitment consultants zijn betrokken professionals, die meer dan 10 jaar ervaring hebben met de werving en selectie van engineers. Door kwalitatief invulling te geven aan de flexibele schil, ontzorgen we bedrijven in de industrie, technische dienstverlening en/of nutsvoorzieningen.

Wij dienen graag de belangen van zowel opdrachtgever en werknemer/zzp-er door een kwalitatief goede match te maken voor een fair prijs. Over onze tarieven en kostprijs zijn we transparant wanneer we nader tot elkaar komen, zodat u inzicht heeft in de beloning van de gedetacheerde en de marge van SAB.

Op onze website www.sab1950.nl krijgt u een indruk van het soort vacatures waar wij doorgaans mee actief zijn. We kunnen putten uit de netwerken van onze consultants en een eigen database die inmiddels ruimschoots haar waarde heeft bewezen. Uiteraard zijn we actief op Linkedin en andere online platforms om met potentiele kandidaten in contact te komen. Onze partner organisatiewww.buildingcareers.nl/ is actief in dezelfde markt, maar richt zich vooral op werving en selectievraagstukken van (technisch) management en topspecialisten die via searchtrajecten worden geworven.

SAB heeft op dit moment circa 110 mensen bij verschillende opdrachtgevers ingezet op vele engineer- en technische (project) managementfuncties.