20 maart 2020

Boodschap aan alle Noord-Hollanders: Zorg goed elkaar

Commissaris van de Koning Arthur van Dijk gaat in deze videoboodschap aan alle Noord-Hollanders in op de maatregelen rondom het coronavirus en de impact op de samenleving. “Ik begrijp dat het voor u moeilijke en onzekere tijden zijn. Ik raad u echter dringend aan om de hygiënemaatregelen en instructies van het kabinet, het RIVM en de veiligheidsregio’s op te volgen. Maar vooral: zorg goed voor uzelf en uw naasten. Dan slaan wij ons samen door deze coronacrisis.”
Commissaris van de Koning, Arthur van Dijk

Nederland komt langzaam tot stilstand door de maatregelen om verdere verspreiding van het nieuwe coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. Het zijn bizarre tijden, waar wij samen door heen moeten gaan, aldus de Commissaris van de Koning. Ook de provincie Noord-Holland treft maatregelen.

De provincie heeft al haar locaties gesloten voor publiek en ook de bijeenkomsten afgelast. De Provinciale Staten zullen tot en met 6 april niet meer vergaderen en ook de bezoeken aan scholen zijn niet meer mogelijk. Iedereen probeert het werk zo goed mogelijk op te pakken, echter wegens de huidige ontwikkelingen rondom het virus is het niet gemakkelijk. Net zoals vele werknemers in Nederland, werken de medewerkers van de provincie zoveel mogelijk thuis.

Blijf op de hoogte van nieuws rondom het Coronavirus!

Om de havencommunity zo goed mogelijk te informeren over de ontwikkelingen rondom het Coronavirus (COVID-19) in de Amsterdamse havens, verspreidt onze redactie via de speciale ”Corona” nieuwspagina op deze website zo veel mogelijk (live) updates over het virus. https://www.amports.nl/nieuws-achtergrond/coronavirus/ Klik op de link en lees meer!

Wekelijks op de hoogte gehouden worden? Amports verspreidt naast de maandelijkse nieuwsbrief iedere week een nieuwsbrief over het coronavirus. Ga naar homepagina om uzelf aan te melden! Of stuur een mail naar amports@amports.nl met uw contactgegevens.

RIVM

Heeft u vragen over het coronavirus? Kijk dan op de website van de Rijksoverheid en het RIVM. Ook kunt u bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. Dit telefoonnummer is dagelijks bereikbaar van 8.00 tot 22.00 uur. 

Deel dit artikel