26 mei 2023

Havenwereld na vier jaar weer bij elkaar op TL München

Na vier jaar van afwezigheid gingen de poorten van Transport Logistiek in München weer open en Amports was erbij om de meningen over het nut van beursbezoek op camera vast te leggen.

Port of Amsterdam had zich voor deze editie verschanst op de oranje gekleurde stand van NDL, te midden van collega’s van onder meer de inland havens Port of Harlingen, Port of Zwolle en Port of Moerdijk. En daar was het 4 dagen lang komen en gaan van relaties uit verschillende landen.

Traditie
Wat kan uitgroeien tot een traditie is dat Amports aan de vooravond van events zoals in München en volgende week ook in Rotterdam op Breakbulk, fungeert als gastheer van een gezellig netwerkdiner. Dus zo geschiedde in het Hofbräuhaus, waar een groep van bijna 30 leden en relaties zich te goed deden aan pullen huisgebrouwd bier in combinatie met in de meeste gevallen een schnitzel.

Interviews
Op beursvloer van TL München temperatuurde Amports de mening onder onze leden over het nut van beursbezoek. Dit leverde een aantal interessante interviews op.

Het verslag over de eerste helft van TL München
Het verslag van de tweede helft van TL München

Breakbulk Rotterdam
Amports host evenals vorig jaar een diner bij Kaat Mossel in Rotterdam. Leden van Amports die naar de Maasstad gaan nodigen wij van harte uit om hierbij aan te schuiven op dinsdagavond 6 juni a.s. Je kunt je hier aanmelden.

Deel dit artikel